Leesbril

Een perfecte leesbril online bestellen bij Perfectebril.nl

Welkom bij perfectebril.nl.
Perfectebril.nl is een actie die Iris optiek heeft opgezet met een aantal gerenommeerde restaurateurs;

Logo’s aangesloten bedrijven……….

Maak kans op een GRATIS leesbril op uw eigen sterkte!!!

U heeft een leesbril kado gekregen van uw restaurateur , op deze leesbril vindt u een unieke code. Vul deze code in!

Elke 2 weken wordt er een winnaar bekend gemaakt via de mail.

Deze person wordt dan bij een van onze optiekwinkels uitgenodigt voor een vakkundige oogmeting en ontvangt een GRATIS leesbril t.w.v. € 89,00 op haar/zijn eigen sterkte.

Invulformulier perfectebril-actie.

Waarom een leesbril van perfectebril.nl

Heel vaak merk ik dat mensen in mijn omgeving hun leesprobleem oplossen met een kant en klare leesbril, vaak komt dit onderwerp ook ter sprake als ik met een aantal mensen een heerlijk diner wil gaan nuttigen in een gezellig restaurant, diegene die zo verstandig is geweest om zijn/haar leesbril meet e nemen wordt gelijk verzocht om deze door de hele tafel te laten (mis/ge-) bruiken….

Vaak wordt dan ook aan de ober een “noodoplossing” gevraagd en krijgt u een oud en gebruikt leesbrilletje waar je net je voorgerecht en hoofdgerecht mee kan bestellen.

Het nadeel van deze kant en klare brillen is dat deze voor standaard mensen zijn gemaakt, standaard pupilafstand tussen het centrum vh r-glas en l-glas, aan beide kanten dezelfde sterkte…!

Als u om u heen kijkt ziet u gelukkig dat bijna niemand helemaal op elkaar lijkt niet in uiterlijk, en natuurlijk ook niet innerlijk.

De kans dat u dezelfde sterkte nodig heeft als uw man/vrouw is natuurlijk een hele kleine kans, daarom is het noodzakelijk dat uw ogen goed gecontroleerd worden en dat u daarna weloverwogen een beslissing neemt hoe u uw leesprobleem oplost.

Daarom mag u, op vertoon van uw leesbril van “perfectebril.nl” uw ogen GRATIS laten meten bij 1 van de vestigingen van Iris Optiek.

Voor adressen en openingstijden klik hier.

En als u uw gegevens met de brilcode invult op dit formulier, maakt u kans op een complete leesbril met uw eigen sterkte, VOOR NIKS!!

Comments are closed here.