de Roo Optiek heet nu Iris Optiek

roo-naar-iris-banner

 

 

 

 

 

 

In juni 2014 heeft de heer Bert de Roo zijn winkel aan de Fredrik Hendriklaan verkocht en is gaan genieten van een welverdiend pensioen.

andreIk ben erg trots dat ik een goedlopend optiekbedrijf met een uitstekende reputatie en fantastische klanten heb mogen voortzetten en verder mag ontwikkelen.

Mijn naam is Andre Verhoeve en ik ben de eigenaar van Iris Optiek.

Wie is Iris Optiek?

Iris Optiek is een bedrijf dat al 39 jaar bestaat en waar ik met veel plezier al 32 jaar deel van uitmaak. Inmiddels hebben wij vier vestigingen in de regio; één in Voorburg, één in Leiden en nu twee

in Den Haag. Voor meer informatie over het bedrijf kunt u terecht op www.irisoptiek.nl.

Bij ons werken 23 gemotiveerde medewerkers die zich als doel hebben gesteld u de meest ideale oplossing te bieden voor al uw “kijkproblemen”.

Wat betekent dit voor u als klant?

Misschien heeft u in de afgelopen periode al een aantal veranderingen opgemerkt, maar wij willen benadrukken dat wij graag uw complete oogzorgaanbieder willen zijn en blijven. Klantgerichtheid en expertise genieten bij ons de grootste prioriteit en is iets waar wij als team enorm trots op zijn en zorg voor zullen dragen. Nu en in de toekomst.

netvliescameraIn onze onlangs volledig verbouwde en gerenoveerde winkel aan de Frederik Hendriklaan 231 hebben wij de beschikking over de modernste oogmeetapparatuur; waaronder (als enige in de regio Haaglanden! ) een Topcon 3D OCT-scan waarmee wij de kwaliteit en algehele gezondheid van uw netvlies kunnen bekijken en beoordelen.

Onze gekwalificeerde optometristen werken al jaren nauw samen met oog- en huisartsen in de regio en kunnen indien gewenst zorgdragen voor de eventuele communicatie tussen u en uw huis- of oogarts.

Behalve dat wij constant investeren in de nieuwste apparatuur, investeren wij erg veel energie en tijd in na- en bijscholing van onze medewerkers opdat zij u goed kunnen informeren over alle relevante en meest actuele mogelijkheden op het gebied van gezondheid, contactlenzen, brillenglazen en natuurlijk niet te vergeten: de laatste mode op het gebied van monturen en zonnebrillen.

Afsluitend wil ik u graag in de komende weken uitnodigen om de nieuwe winkel te komen bekijken en onder het genot van een heerlijk kopje koffie onze volledig vernieuwde collectie door te nemen en nader kennis te maken.

Ik wens u namens het voltallige team van Iris Optiek een fantastisch 2016 en hoop u binnenkort als gewaardeerde klant te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet,

Andre Verhoeve

 

Comments are closed here.