Welkom bij Perfectebril.nl!

Waarom perfectebril.nl?
In mijn eigen omgeving merk ik vaak dat mensen hun leesklachten trachten op te lossen met een kant-en-klare leesbril. Dit zijn een van die brillen die u bij de drogist op de toonbank ziet staan. Vaak wordt op basis van leeftijd of “probeer het even” bepaald wat de juiste sterkte zou moeten zijn.

Wat zijn de eigenschappen van een kant-en-klare leesbril?Perfectebril.nl

  • Rechts en Links hebben dezelfde sterkte ( N.B. : uit onderzoek is gebleken dat meer dan 80% van de mensen rechts en links een andere sterkte heeft!)
  • Het middelpunt van de glazen in deze brillen is “standaard”. De afstand tussen uw ogen (pupilafstand) is echter niet standaard! Kijk maar eens om u heen wat de afstand tussen de ogen is bij een willekeurig persoon; dat is bij iedereen verschillend! Vooral bij hogere leessterktes (boven + 1,50) kan dit hoofdpijnklachten veroorzaken bij lang lezen omdat er niet door het ‘scherpe’ van het glas wordt gekeken.
  • Glazen in een kant-en-klare leesbril zijn niet ontspiegeld, vooral bij mensen die veel lezen of lang naar een computerscherm kijken kan dit een vervelend beeld geven, omdat het zicht absoluut niet helder is.

Nogmaals, ik zie veel mensen deze kant-en-klare leesbrillen gebruiken, en als “noodoplossing” kan ik mij dat ook wel voorstellen; even een sms op je telefoon lezen, een menukaart lezen of bijvoorbeeld een prijsje in de supermarkt vergelijken.

De meeste gebruikers snappen echter dat dit niet de meest ideale oplossing is voor hun leesprobleem.

Daarom wil ik, als opticien, graag mensen overtuigen van de voordelen van een leesbril op uw eigen sterkte.

Daarvoor moet ik u natuurlijk wel in de winkel hebben zodat ik u aan de hand van een aantal simpele testen kan laten zien hoe veel beter u zou kunnen zien met een leesbril op uw eigen sterkte.

Dat zal wel DUUR zijn, hoor ik u denken!!

Dat hoeft helemaal niet!!
Bij Iris Optiek kunt u een leesbril op uw eigen sterkte aanschaffen voor maar € 49,00 (incl. glazen en oogmeting)
Vaak wordt zo’n bril ook nog vergoed door uw zorgverzekeraar.

Kans maken op een GRATIS perfecte bril?

Als u een van onze kant-en-klare leesbrillen ontvangen heeft via een van onze acties mag u de code van de bril invullen op onderstaande formulier en maakt u elke maand kans op een van onze GRATIS leesbrillen op uw eigen sterkte!