Goed nieuws voor droge ogen

Posted by on / 0 Comments

Hylo Comod Oogdruppels worden gebruikt voor voor het verbeteren van de bevochtiging van het oog bij droge ogen, brandende ogen. Ook zijn deze oogdruppels op basis van hyaluronzuur kunnen ook gebruikt worden wanneer het oog aanvoelt alsof er iets in zit. Hylo Comod is een kunsttraan zonder conserveringsmiddel. Deze oogdruppels kunt u het beste bij kamdertemperatuur bewaren, na opening is het product 6 maanden houdbaar. Deze kunsttraan bevat: Natrium-hyaluronaat (kwalitatief hoogwaardig hyalyronzuur met een hoge viscositeit waardoor het effect van verlichting optimaal is en lang aanhoudt), natriumwaterstoffosfaat-dihydraat, natriummonowaterstoffosfaat-dodecahydraat ensorbitol.

De hylo oogdruppels kunnen naar behoefte worden gebruikt. Avies is meestal om driemaal per dag 1 druppel in ieder oog te druppelen. Echter zonder bezwaar kan hylo-comod vaker per dag worden gedruppeld. Uit een flesje hylo-comod kan minimaal 10 ml gedruppeld worden (komt overeen met 300 druppels), door het COMOD systeem, wat zorgt dat de kunsttraan lang houdbaar blijft na opening zonder gebruik van conserveermiddelen, zal er echter altijd een kleine resthoeveelheid in het flesje achterblijven.

Aan het gebruik van hylo-comod oogdruppels zitten geen restricties ten aanzien van de gebruiksduur: u kunt ze zolang gebruiken als u zelf wilt. Let wel goed op de houdbaarheidsdatum en gebruik een flesje oogdruppels per persoon vanwege hygienische redenen.
Hylo comod is, net als de overige hylo druppels zeer geschikt voor contactlensdragers.

Alternatieven voor hylo comod zijn: hylo gel, vismed wash, en systane oogdruppels

Comments are closed here.